Virtual Reality & Mixed Reality

Virtual reality, een
overtuigende ervaring

U heeft zelf vast en zeker al eens met uw smartphone of met een professionele VR-set geproefd van virtual reality. Dan weet u precies hoe overtuigend zo’n ervaring kan zijn. U bevindt zich er middenin. Welkom in de nieuwe werkelijkheid.

Het spreekt voor zich dat de impactlijn sterk stijgt als u iets in 2D, 3D of virtual reality uitlegt. Hoe meer de zintuigen worden geprikkeld, des te beter komt uw boodschap over. Kies ook voor VR als u de ultieme digitale impact zoekt.

Als uw doelgroep eenmaal in virtual reality gezien heeft hoe uw product werkt, weten ze voor altijd hoe het zit. Dankzij het immersive karakter van VR laat u een onvergetelijke indruk achter bij iedereen die het ervaart.

Laat uw klanten uw product ervaren

De huidige maatschappij verlangt van uw bedrijf dat u complexe dingen eenvoudig visueel uitlegt. Dat hoort bij de experience economy. Bovendien is er geen andere manier die zo simpel in beeld kan uitleggen hoe uw product werkt. Voor uw klanten, de publieke opinie en andere stakeholders. Op een manier die precies past bij het innovatieve karakter van uw bedrijf.

Professionele VR of via een app

Voor beurzen of voor presentaties binnen de organisatie is virtual reality met professionele apparatuur uitermate geschikt. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw klanten een app aan te bieden waarmee zij, via hun smartphone, in virtual reality uw nieuwe product kunnen ervaren. Samen vinden we de toegevoegde waarde die zorgt voor meer omzet en/of engagement.

Wellicht ook interessant voor u

Neem contact op

Voor een demo of een kennismakingsgesprek