Project Description

Impact op het juiste moment

Universiteit Twente maakt veelvuldig gebruik van presentaties, films en events waarop zij zichzelf promoten. Het maken van impact op deze momenten is van essentieel belang.

C4Real is gevraagd een trailer te ontwikkelen waarmee de Universiteit telkens het publiek op het randje van zijn stoel krijgt zodra zij zich presenteert.

“De prachtige product visualisatie die C4Real produceerde is voor ons een uitstekend hulpmiddel om de waarde propositie van een complex product weer te geven – namelijk continu – vezel versterkte, thermoplastische composieten .”
H. Albers, Marketing Manager Advanced Composites
“De toegevoegde waarde van het werken met een partij als C4Real is dat zij in staat zijn om zichzelf in de positie van Zodiac Aerospace te verplaatsen. Ze zijn daarom veel meer een partner dan een leverancier voor ons. ”
D. Boreel, Business Development Manager, Zodiac Aerospace
“We hebben extreem positieve reacties ontvangen op de film die C4Real voor ons ontwikkelde. Het opende veel ogen tijdens ons symposium.”
C. Hoppenbrouwer, Hoofd Marketing & Communicatie, Dura Vermeer
“De klant krijgt met de 3D visualisatie van C4Real echt een inzage in het probleem en wat ons systeem doet – zonder in te gaan op technische details. Dit zou mogelijk zijn geweest met film. Alleen het materiaal en de informatie die we konden geven was gelimiteerd. De resultaten waren verbluffend.”
J. Leif Svane, Director Advanced Sensors & Effectors, TenCate Protective Fabrics
“Vakmensen die een beleving weten te regisseren tot een stuk vakwerk.”
Anne Wilmink, Marketing Manager, Schuitemaker Machines BV

Aandacht trekken

De eerste seconden van een presentatie zijn erg belangrijk en worden vaak gemist omdat het publiek nog met andere dingen bezig is. De uitdaging was het maken van een korte trailer die grote impact heeft waardoor iedereen direct bij de les is.

De trailer moet de filosofie van de Universiteit Twente bevatten welke in een extreem kort mogelijk tijdsbestek wordt weergeven.

Op het puntje van je stoel

C4Real heeft een korte flitsende trailer gemaakt waarin audio en beeld in elkaar verweven zijn. Zodra de speakers vol open staan en de trailer begint met afspelen zit iedereen op het puntje van zijn stoel en wordt geraakt door de gecomponeerde muzieklijn en spectaculaire beelden.

Het beeld staat voor de filosofie van de Universiteit Twente die zij tot in haar DNA voelt en uitdraagt. Universiteit Twente, high tech human touch.

Portfolio afbeeldingen