Project Description

Algemeen

De aerospace markt is een van de meest demanding markets heden ten dage. Om in dit concurrentielandschap een rol van betekenis te spelen moet je wat in je mars hebben.

Op het gebied van sales en marketing ondersteund C4Real TenCate Advanced Composites uit de Verenigde Staten met de ontwikkeling van 3D product animaties en 3D product explorers. Deze visuele tools geven TenCate de mogelijkheid om hun concurrerende vermogen uiterst effectief onder de aandacht te brengen van potentiele klanten.

“Voor onze klanten streven we alleen
naar het maximaal haalbare.”

Ton Kuper – Managing Director C4Real

Uitdaging

Composiete oplossingen in vliegtuigen, helicopters, space raketten en satellieten zijn niet goed zichtbaar en worden vaak erg technisch gecommuniceerd. De uitdaging ligt in het duidelijk weergeven waar deze oplossingen mogelijk zijn en wat hun waarde is ten opzichte van traditionele en concurrerende materialen.

Resultaat

C4Real ontwikkelde voor deze projecten 3D product animaties, waarin zeer technische informatie teruggebracht wordt naar simpele beeldvorming die decision makers begrijpen.

Met deze visuele oplossingen heeft TenCate Advanced Composites de mogelijkheid om haar lead time van salestrajecten terug te brengen en commercieel succesvoller te zijn in sales en marketing activiteiten als beurzen en grote aanbestedingen.

Portfolio Afbeeldingen