Project Description

Beschermende composiete oplossingen

TenCate Advanced Armour uit Denemarken biedt beschermende composiete oplossingen als het gaat om militaire voer-, vlieg- en vaartuigen. Als preferred supplier van TenCate ontwikkelt C4Real verschillende 3D product animaties en 3D product explorers, om sales en marketing te ondersteunen in de verkoop en brand awareness.

TenCate – Vehicle Protection

TenCate – Vessel Protection

TenCate – Helicopter Protection

“De prachtige product visualisatie die C4Real produceerde is voor ons een uitstekend hulpmiddel om de waarde propositie van een complex product weer te geven – namelijk continu – vezel versterkte, thermoplastische composieten .”
H. Albers, Marketing Manager Advanced Composites, C4Real
“De toegevoegde waarde van het werken met een partij als C4Real is dat zij in staat zijn om zichzelf in de positie van Zodiac Aerospace te verplaatsen. Ze zijn daarom veel meer een partner dan een leverancier voor ons. ”
D. Boreel, Business Development Manager, Zodiac Aerospace
“We hebben extreem positieve reacties ontvangen op de film die C4Real voor ons ontwikkelde. Het opende veel ogen tijdens ons symposium.”
C. Hoppenbrouwer, Hoofd Marketing & Communicatie, Dura Vermeer
“De klant krijgt met de 3D visualisatie van C4Real echt een inzage in het probleem en wat ons systeem doet – zonder in te gaan op technische details. Dit zou mogelijk zijn geweest met film. Alleen het materiaal en de informatie die we konden geven was gelimiteerd. De resultaten waren verbluffend.”
J. Leif Svane, Director Advanced Sensors & Effectors, TenCate Protective Fabrics
“Vakmensen die een beleving weten te regisseren tot een stuk vakwerk.”
Anne Wilmink, Marketing Manager, Schuitemaker Machines BV

Goed communiceren

Als materiaal leverancier in de waarde keten is het voor TenCate ontzettend lastig om haar producten goed te kunnen communiceren in relatie tot het eindgebruikers. Wat is de rol van composiet?

Werkelijke waarde

Het visualiseren van TenCate producten in eindgebruiker systemen is de enige wijze die potentiele klanten goed laat inzien wat de waarde ervan is.

In onze aanpak laten wij door middel van 3D animatie en interactieve 3D apps zien waar composiete oplossingen bescherming bieden in defensie voertuigen, marine schepen en in de luchtvaart. Deze visuele tools hebben de marketing en sales afdelingen van TenCate Advanced Armour geholpen in het binnenhalen van grote internationale defensie contracten.

Portfolio afbeeldingen