Project Description

Paradepaardjes

C4Real investeert veel tijd in R&D en dat levert per jaar gemiddeld 30 R&D projecten op. Een aantal projecten zijn paradepaardjes en laten zien wat de mogelijkheden zijn met de nieuwste digitale technologieën.

Met deze Smart Watch product explorer geven wij een nieuwe dimensie aan user experience voor web door het toevoegen van realtime 3D content.

Experience the Smart Watch product explorer!

“De prachtige product visualisatie die C4Real produceerde is voor ons een uitstekend hulpmiddel om de waarde propositie van een complex product weer te geven – namelijk continu – vezel versterkte, thermoplastische composieten .”
H. Albers, Marketing Manager Advanced Composites
“De toegevoegde waarde van het werken met een partij als C4Real is dat zij in staat zijn om zichzelf in de positie van Zodiac Aerospace te verplaatsen. Ze zijn daarom veel meer een partner dan een leverancier voor ons. ”
D. Boreel, Business Development Manager, Zodiac Aerospace
“We hebben extreem positieve reacties ontvangen op de film die C4Real voor ons ontwikkelde. Het opende veel ogen tijdens ons symposium.”
C. Hoppenbrouwer, Hoofd Marketing & Communicatie, Dura Vermeer
“De klant krijgt met de 3D visualisatie van C4Real echt een inzage in het probleem en wat ons systeem doet – zonder in te gaan op technische details. Dit zou mogelijk zijn geweest met film. Alleen het materiaal en de informatie die we konden geven was gelimiteerd. De resultaten waren verbluffend.”
J. Leif Svane, Director Advanced Sensors & Effectors, TenCate Protective Fabrics
“Vakmensen die een beleving weten te regisseren tot een stuk vakwerk.”
Anne Wilmink, Marketing Manager, Schuitemaker Machines BV

Uitdaging

Wij houden van uitdagingen en zijn daarom continu bezig om de lat hoger te leggen. Met de Smart Watch product explorer hebben we een visuele tool ontwikkelt die in je browser draait zonder een plugin te installeren.

High end digitale 3D content voor websites en online omgevingen. De volgende stap in user experience voor web.

Compleet interactieve applicatie

De Smart Watch user experience is een compleet interactieve applicatie waarin de gebruiker het de Smart Watch zelf kan configureren en ontdekken. Naast de hoge belevingsfactor is het gebruikersgedrag volledig te analyseren middels analytics. Zo heeft u het beste van beide werelden.