Project Description

Van toekomstbeeld naar realiteit

De film die we in Mumbai hebben opgenomen voor Field in a Box van TenCate was enorm succesvol. Hij heeft heel veel ngo’s aan het denken gezet en laten zien wat de mogelijkheden zijn van het systeem. In die film werd het verhaal verteld vanuit een dorpscoach die als droom heeft dat er in de toekomst zo’n veld in zijn dorp komt.

 

Maar hoe ziet de werkelijkheid er nu uit als er daadwerkelijk een Field in a Box ligt? Dat is het uitgangspunt voor een nieuwe film die we hebben gemaakt voor Field in a Box in New Dehli.

“De prachtige product visualisatie die C4Real produceerde is voor ons een uitstekend hulpmiddel om de waarde propositie van een complex product weer te geven – namelijk continu – vezel versterkte, thermoplastische composieten .”
H. Albers, Marketing Manager Advanced Composites, C4Real
“De toegevoegde waarde van het werken met een partij als C4Real is dat zij in staat zijn om zichzelf in de positie van Zodiac Aerospace te verplaatsen. Ze zijn daarom veel meer een partner dan een leverancier voor ons. ”
D. Boreel, Business Development Manager, Zodiac Aerospace
“We hebben extreem positieve reacties ontvangen op de film die C4Real voor ons ontwikkelde. Het opende veel ogen tijdens ons symposium.”
C. Hoppenbrouwer, Hoofd Marketing & Communicatie, Dura Vermeer
“De klant krijgt met de 3D visualisatie van C4Real echt een inzage in het probleem en wat ons systeem doet – zonder in te gaan op technische details. Dit zou mogelijk zijn geweest met film. Alleen het materiaal en de informatie die we konden geven was gelimiteerd. De resultaten waren verbluffend.”
J. Leif Svane, Director Advanced Sensors & Effectors, TenCate Protective Fabrics
“Vakmensen die een beleving weten te regisseren tot een stuk vakwerk.”
Anne Wilmink, Marketing Manager, Schuitemaker Machines BV

Impact laten zien

In de film volgen we een hockeyster die succes heeft in haar leven, maar recentelijk nog in de krottenwijk van New Dehli woonde. Ze helpt mee in de krottenwijk, waar haar familie en vrienden nog steeds wonen, maar bij alles wat ze doet, zie je dat ze in haar hoofd bezig is met hockey.

 

Aan de hand van kleine signalen laten we zien hoe groot de impact van een Field in a Box kan zijn op een gemeenschap. Elke dag glipt de hockeyster even binnen in het nationale hockeystadion van India, zodat ze daar kan dromen van haar toekomst als professioneel hockeyster. Ondertussen traint ze op het Field in a Box om dit te bereiken.

Fieldinabox

Momentum versterken

Met het vervolg op de eerste film in Mumbai wordt het verhaal over Field in a Box verder verteld. Dat is voor Field in a Box vooral belangrijk om het momentum dat het product op dit moment heeft verder te versterken.

Portfolio afbeeldingen