Project Description

Algemeen

Dura Vermeer Groep verbindt al ruim 65 jaar haar naam aan één van de meest prestigieuze paardensportevenementen in Nederland: het CHIO in Rotterdam.

Tijdens het evenement organiseert het bedrijf jaarlijks een grote landelijke relatiebijeenkomst. Dura Vermeer schakelde C4Real in om haar vindingrijkheid impactvol in beeld weer te geven.

“De prachtige product visualisatie die C4Real produceerde is voor ons een uitstekend hulpmiddel om de waarde propositie van een complex product weer te geven – namelijk continu – vezel versterkte, thermoplastische composieten .”
H. Albers, Marketing Manager Advanced Composites
“De toegevoegde waarde van het werken met een partij als C4Real is dat zij in staat zijn om zichzelf in de positie van Zodiac Aerospace te verplaatsen. Ze zijn daarom veel meer een partner dan een leverancier voor ons. ”
D. Boreel, Business Development Manager, Zodiac Aerospace
“We hebben extreem positieve reacties ontvangen op de film die C4Real voor ons ontwikkelde. Het opende veel ogen tijdens ons symposium.”
C. Hoppenbrouwer, Hoofd Marketing & Communicatie, Dura Vermeer
“De klant krijgt met de 3D visualisatie van C4Real echt een inzage in het probleem en wat ons systeem doet – zonder in te gaan op technische details. Dit zou mogelijk zijn geweest met film. Alleen het materiaal en de informatie die we konden geven was gelimiteerd. De resultaten waren verbluffend.”
J. Leif Svane, Director Advanced Sensors & Effectors, TenCate Protective Fabrics
“Vakmensen die een beleving weten te regisseren tot een stuk vakwerk.”
Anne Wilmink, Marketing Manager, Schuitemaker Machines BV

Uitdaging

Er zijn tal van geboekte successen en nieuwe innovaties waar Dura Vermeer met trots haar naam mag onderschrijven. De uitdaging in dit project lag in het verbinden van de visie van huidige en potentiele klanten met die van Dura Vermeer. Resulterend in de opbouw van een solide en langdurige samenwerking met deze organisaties.

Resultaat

We nemen de kijker mee in de dynamische wereld van Dura Vermeer. In een combinatie van film- en audiotechnieken worden de aanwezigen tijdens de CHIO te Rotterdam verbaast, getriggert en draagt deze succesvolle film bij aan het imago van Dura Vermeer.

Portfolio afbeeldingen