Project Description

Algemeen

Een top notch visuele presentatie van één van de meest bijzondere BREEAM outstanding gebouwen ter wereld.

De film die The Edge experience op een juiste manier neerzet biedt de perfecte aansluiting bij het beeld van de toekomstige situatie van het pand. Het interesseert investeerders en enthousiasmeert betrokkenen in alle geledingen.

“De prachtige product visualisatie die C4Real produceerde is voor ons een uitstekend hulpmiddel om de waarde propositie van een complex product weer te geven – namelijk continu – vezel versterkte, thermoplastische composieten .”
H. Albers, Marketing Manager Advanced Composites
“De toegevoegde waarde van het werken met een partij als C4Real is dat zij in staat zijn om zichzelf in de positie van Zodiac Aerospace te verplaatsen. Ze zijn daarom veel meer een partner dan een leverancier voor ons. ”
D. Boreel, Business Development Manager, Zodiac Aerospace
“We hebben extreem positieve reacties ontvangen op de film die C4Real voor ons ontwikkelde. Het opende veel ogen tijdens ons symposium.”
C. Hoppenbrouwer, Hoofd Marketing & Communicatie, Dura Vermeer
“De klant krijgt met de 3D visualisatie van C4Real echt een inzage in het probleem en wat ons systeem doet – zonder in te gaan op technische details. Dit zou mogelijk zijn geweest met film. Alleen het materiaal en de informatie die we konden geven was gelimiteerd. De resultaten waren verbluffend.”
J. Leif Svane, Director Advanced Sensors & Effectors, TenCate Protective Fabrics
“Vakmensen die een beleving weten te regisseren tot een stuk vakwerk.”
Anne Wilmink, Marketing Manager, Schuitemaker Machines BV

Uitdaging

De zuidas in Amsterdam is de locatie waar één van de grootste BREEAM 5-sterren gebouwen ter wereld werd gerealiseerd door OVG en haar partners. The Edge genaamd.

Om dit project in stijl te communiceren naar stakeholders en betrokkenen is gekozen een spectaculaire presentatie te ontwikkelen.

Resultaat

The Edge is een bijzonder project van niveau, waar allerlei disciplines bij elkaar komen.

De presentatie film bestaat uit een mix van 3D beelden en filmbeelden. Een juiste combinatie van toekomstvisie, stijl en de eindgebruiker wordt op bijzondere wijze gecombineerd.

De film is een samenwerking met PlusOne Amsterdam en laat zien hoe fantastisch en futuristisch het is om deel uit te maken van de omgeving van één van de meest bijzondere gebouwen van Europa.

Portfolio afbeeldingen