Project Description

Algemeen

Voor de introductie van een nieuwe reeks roller blind producten heeft Coulisse C4Real gevraagd een state-of-the-art visueel plan te ontwikkelen, waarmee resellers op een onvergetelijke wijze kennis kunnen maken met de nieuwste productlijn.

Deze tools hebben op de wereldberoemde R+T beurs grote indruk gemaakt en dragen bij aan het overtuigen van het reseller kanaal van Coulisse.

“De prachtige product visualisatie die C4Real produceerde is voor ons een uitstekend hulpmiddel om de waarde propositie van een complex product weer te geven – namelijk continu – vezel versterkte, thermoplastische composieten .”
H. Albers, Marketing Manager Advanced Composites, C4Real
“De toegevoegde waarde van het werken met een partij als C4Real is dat zij in staat zijn om zichzelf in de positie van Zodiac Aerospace te verplaatsen. Ze zijn daarom veel meer een partner dan een leverancier voor ons. ”
D. Boreel, Business Development Manager, Zodiac Aerospace
“We hebben extreem positieve reacties ontvangen op de film die C4Real voor ons ontwikkelde. Het opende veel ogen tijdens ons symposium.”
C. Hoppenbrouwer, Hoofd Marketing & Communicatie, Dura Vermeer
“De klant krijgt met de 3D visualisatie van C4Real echt een inzage in het probleem en wat ons systeem doet – zonder in te gaan op technische details. Dit zou mogelijk zijn geweest met film. Alleen het materiaal en de informatie die we konden geven was gelimiteerd. De resultaten waren verbluffend.”
J. Leif Svane, Director Advanced Sensors & Effectors, TenCate Protective Fabrics
“Vakmensen die een beleving weten te regisseren tot een stuk vakwerk.”
Anne Wilmink, Marketing Manager, Schuitemaker Machines BV

Uitdaging

Coulisse heeft een naam hoog te houden in de zonweringsmarkt. Innovativiteit en design staan hoog in het vaandel. Voor de presentatie van de nieuwe roller blind productlijn heeft Coulisse C4Real gevraagd om het reseller kanaal een onvergetelijke visuele beleving te geven. Een mix tussen design en techniek.

Resultaat

Dit project is een uitdaging die ons op het lijf is geschreven. In een mix van verschillende visuele tools als 3D animatie en 3D interactie hebben wij de vertaalslag gemaakt van techniek naar voordelen in zonwering.

C4Real heeft de volgende visuele tools ontwikkeld:

  • 3D product film
  • 3D product experience
  • 3D product website

Met deze tools overtuigt de marketing en sales afdeling van Coulisse haar reseller kanaal op een onderscheidende manier, om de nieuwe roller blind productlijn op te nemen in het aanbod.

Portfolio afbeeldingen