Project Description

Algemeen

Voor de introductie van de Brink Air 70 zocht Brink een partner die voor maximale visuele impact kan zorgen.

C4Real heeft een 3D product animatie ontwikkeld waarin in een kort tijdsbestek duidelijk wordt wat de waarde is van het product in de leefomgeving van mensen.

Bij de productlancering in Duitsland en Nederland is de 3D product animatie erg goed ontvangen en leidde dit al snel tot concrete leads.

“De prachtige product visualisatie die C4Real produceerde is voor ons een uitstekend hulpmiddel om de waarde propositie van een complex product weer te geven – namelijk continu – vezel versterkte, thermoplastische composieten .”
H. Albers, Marketing Manager Advanced Composites
“De toegevoegde waarde van het werken met een partij als C4Real is dat zij in staat zijn om zichzelf in de positie van Zodiac Aerospace te verplaatsen. Ze zijn daarom veel meer een partner dan een leverancier voor ons. ”
D. Boreel, Business Development Manager, Zodiac Aerospace
“We hebben extreem positieve reacties ontvangen op de film die C4Real voor ons ontwikkelde. Het opende veel ogen tijdens ons symposium.”
C. Hoppenbrouwer, Hoofd Marketing & Communicatie, Dura Vermeer
“De klant krijgt met de 3D visualisatie van C4Real echt een inzage in het probleem en wat ons systeem doet – zonder in te gaan op technische details. Dit zou mogelijk zijn geweest met film. Alleen het materiaal en de informatie die we konden geven was gelimiteerd. De resultaten waren verbluffend.”
J. Leif Svane, Director Advanced Sensors & Effectors, TenCate Protective Fabrics
“Vakmensen die een beleving weten te regisseren tot een stuk vakwerk.”
Anne Wilmink, Marketing Manager, Schuitemaker Machines BV

Uitdaging

De Brink Air 70 is een high tech product met vele ingenieuze mogelijkheden. De vertaling van technische features naar klantwaarde was in dit project de grote uitdaging. Hoe vertaal je technische voordelen naar een gezondere leefomgeving voor particulieren en de b2b markt.

Resultaat

Door simpele en krachtige beeldtaal te gebruiken laten we zien hoe het systeem werkt en hoe het bijdraagt aan een betere leef- en woonomgeving. Een perfect voorbeeld hoe film en 3D animatie elkaar versterken.

Doordat vrijwel direct duidelijk is hoe het product werkt ontstaat een efficiënter sales gesprek dat leidt tot lead time reductie.

Portfolio afbeeldingen