Interactief 3D

3D Web experience
to the next level

In een productpresentatie kunt u de bezoeker het product zelf laten ervaren. Door verschillende hotspots, ofwel knoppen, in het product aan te brengen, bepaalt u hoeveel informatie u over het product wilt vrijgeven. Met een exploded view-functie kunt u zelfs elk onderdeel perfect uitleggen.

De productpresentatie kunt u uitbreiden tot leadgenerator. Op bepaalde momenten kunt u dan informatie expres niet vrijgeven, zodat u de bezoeker triggert om zijn of haar contactgegevens achter te laten voor meer informatie. Dit alles kunt u meten met de uitgebreide mogelijkheden voor user analytics.

Met een productconfigurator stelt u uw bezoekers in staat om een product zelf samen te stellen op basis van de mogelijkheden die het product biedt. Vervolgens kunt u het samengestelde product verzenden naar de bezoeker ter informatie of in offertevorm. Of u koppelt het direct aan uw verkoopsysteem.

De ultieme online beleving overbrengen

Zelf als klant het product configureren, zien hoe het gebruikt wordt en wat je er allemaal mee kunt door middel van een interactieve 3D-omgeving, dat is beleving overbrengen. Het is alsof je als sitebezoeker in een film zit die je zelf regisseert. Als producent in B2C én B2B kunt u zo met zelfgeregisseerde content een eigen wereld creëren waarin de klant zijn eigen configuratie kan maken en het product kan bekijken op de manier die hij zelf wil. Eigenlijk verzorgt de klant zelf de storytelling. U moet hem daarin alleen nog maar faciliteren. Wij helpen u daarbij.

Branding, conversie en klantinformatie

U kunt interactieve 3D-omgevingen inzetten om aan uw branding te werken, om uw conversie te verhogen en om meer te weten te komen over uw klanten. Tegelijkertijd heeft de klant zelf de regie over hoe hij of zij de content wil ervaren. Bovendien is alles meetbaar, dus u weet wat werkt. Zelfgeregisseerde immersive 3D content is de toekomst en de mogelijkheden zijn er nu al.

Wellicht ook interessant voor u

Neem contact op

Voor een demo of een kennismakingsgesprek