Diensten

3D Animatie & Film

Technologisch en kwalitatief hoogstaande 3D-animaties en films zijn onze specialiteit. Wij hebben jarenlange ervaring in het inzetten van 3D animatie en film om kijkers effectief te overtuigen van de voordelen van een product.

Interactief 3D

Kent u de mogelijkheden van interactief 3D al? Hiermee kunnen uw klanten op een interactieve manier uw product ontdekken of configureren. Real-time en direct in uw internet browser of als losstaande app voor mobiele devices.

Mixed Reality

Virtual reality-oplossingen die maximale impact hebben is waar we graag aan werken. De uitingen zijn compleet immersive, zodat de eindklant precies ervaart wat hem te wachten staat. Dit zorgt voor een onvergetelijke en interactieve experience.

Visuele content strategie

Gedurende een jaar vinden er allerlei events plaats waarbij u de visuele content die wij voor u maken kunt inzetten. Uiteraard denken me met u mee op dit gebied. We maken een jaarkalender waarop we aangeven wanneer u welke content op welke manier kunt inzetten. Daarbij gebruiken we altijd uw overkoepelende marketing- en salesstrategie als uitgangspunt.

Content Re-use

Alle visuele content die we creëren, maken we vanuit een kostenefficiënte filosofie. Dit houdt in dat alle content zo wordt gemaakt dat deze eenvoudig opnieuw in te zetten is voor andere doeleinden op andere momenten. Daar hoeft u vervolgens geen aanvullende royalties over te betalen. We denken met u mee en zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement op uw investering.

Neem contact op

Voor een demo of een kennismakingsgesprek